Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засідання Комісії з добору кандидатів для призначення членами ВККСУ

12 липня 2019, 09:00

На черговому засіданні Комісії з добору кандидатів для призначення членами Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, яке відбудеться 12 липня 2019 року, планується розглянути наступні питання:

  1. Про допуск СЛОТЮКА Сергія Володимировича, ГОНЧАРУКА Михайла Петровича, СЕМЕНОВА Олега Анатолійовича до участі в публічному конкурсі з добору кандидата для призначення членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.
  2. Проведення співбесіди з кандидатами, допущеними до участі в публічному конкурсі з добору кандидатів для призначення членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Співбесіда з кандидатами, допущеними до участі в публічному конкурсі, буде проводитись згідно з наступним графіком.

ГРАФІК проведення співбесід з кандидатами, допущеними до участі в публічному конкурсі з добору кандидатів для призначення членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

№ з/п

 Прізвище, ім’я та по-батькові кандидата

1.

ЛАСТОВКА Неля Дмитрівна

2.

ВОЛКОВ Андрій Станіславович

3.

МЯГКОХОД Юрій Володимирович

4.

АЛПАТЬЄВА Наталя Юріївна

5.

СОЛОДКОВ Андрій Андрійович

Співбесіда з кандидатами для призначення членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України відбуватиметься в приміщенні Державної судової адміністрації України за адресою: м. Київ, вул. Липська, 18/5 (вхід з вулиці Пилипа Орлика, 5), другий поверх, малий конференц-зал.

За повідомленням прес-служби ДСА України