Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Львівщині співробітники Служби судової охорони проходять первинну професійну підготовку

21 листопада 2019, 17:18

На Львівщині розпочалися заняття за Програмою спеціальної підготовки співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області, які прийняті на службу як переможці конкурсу на заміщення вакантних посад.

На базі тренінгового центру Головного управління Національної поліції у Львівській області протягом п’яти днів для співробітників Служби, призначених на посади середнього та молодшого складу, проводяться заняття, на яких вони здобувають знання щодо забезпечення громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також особливостей охорони приміщень суду, органів та установ системи правосуддя.

Заняття проводять найбільш досвідчені офіцери, фахівці відділу з професійної підготовки та підвищення кваліфікації Територіального управління Служби судової охорони у Львівській області, Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Співробітники Служби судової охорони проходять навчання з правової, спеціальної, вогневої, спеціальної фізичної підготовки, по закінченню яких вони складатимуть заліки зі службових дисциплін.

Після завершення навчання особовий склад буде стажуватися безпосередньо на об’єктах системи правосуддя.

 

 

 

За повідомленням прес-служби ССО