Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено строк тримання під вартою підозрюваному у ДТП, в якій загинули двоє поліцейських

23 липня 2019, 13:39

Овідіопольським районним судом Одеської області розпочалось слухання кримінального провадження разом з обвинувальним актом по обвинуваченню громадянина Т. у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

В підготовчому судовому засіданні прокурор просив суд продовжити строк тримання обвинуваченого під вартою. Представники потерпілих та потерпілі підтримали позицію прокурора. Захисники та обвинувачений проти продовження строку тримання під вартою заперечують та захисником в інтересах обвинуваченого заявлено клопотання про зміну запобіжного заходу на домашній арешт.

В результаті проведенного засідання судя ухвалив: в задоволенні клопотання про зміну запобіжного заходу – відмовити, продовжити строк тримання під вартою обвинуваченому Т. продовжити до 22.09.2019.

В ході судового засідання адвокат долучив до матеріалів справи цивільні позови потерпілих, в звязку з необхідністю додаткового часу для їх вивчення суд відклав розгляд справи на 4 вересня 2019 року о 15:00 в приміщенні Овідіопольського районного суду Одеської області.

Нагадаємо, що 19 січня 2019 року на автошляху Одеса-Овідіополь біля Гребного каналу сталась дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі, вантажного та легкового автомобілів. У ДТП загинули двоє пасажирів маршрутного таксі – молодий чоловік та дівчина. Вони обоє – працівники поліції. Ще четверо людей отримали травми.

Головуючий суддя – Бочаров А.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/3142/19.

 

За повідомленням прес-служби суду