Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив тримання під вартою обвинуваченого за незаконний збут наркотиків

13 березня 2019, 12:30

У провадженні Біляївського районного суду Одеської області перебуває кримінальне провадження. за обвинуваченням громадянина М., 1985 року народження у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинене повторно).

Громадянин М. обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину, за вчинення якого передбачено покарання тільки у вигляді позбавлення волі.

В судовому засіданні від прокурора Іллічівської місцевої прокуратури надійшло клопотання про продовження строку тримання під вартою обвинуваченого у зв'язку з тим, що ризики, передбачені статтею 177 Кримінального процесуального кодексу України, продовжують існувати.

12 березня 2019 року суддя Біляївського районного суду Одеської області постановив ухвалу про продовження обвинуваченому М. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 днів, тобто з 12 березня 2019 року до 10 травня 2019 року включно, в Одеському УВП-21 УДПтС України в Одеській області.

         

 

За повідомленням прес-служби суду