Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Трускавецький міський суд Львівської області запрошує на "День відкритих дверей"

13 березня 2019, 10:34

Трускавецький міський суд Львівської області відкриє двері та запрошує учнів старших класів середніх загальноосвітніх шкіл на «День відкритих дверей».

Довіра до судової влади неможлива  без належного забезпечення принципу гласності та відкритості судочинства. Саме тому є важливо забезпечити доступ  громадян до інформації про здійснення судочинства  та роботи судової установи загалом. Важливу роль у цьому процесі відіграє проведення  такого комунікаційного заходу як  «День відкритих дверей».

Даний захід проводиться з метою формування правової свідомості у  молодого покоління, популяризації роботи суду, підвищення рівня суспільної довіри до суду, покращення обізнаності щодо діяльності судової системи, ознайомлення учасників з роботою суду з середини. 

Під час заходу  «День відкритих дверей» учасники   зможуть отримати інформацію про суд та судову систему України, символи та символіку судової влади,  про сучасну автоматизовану систему документообігу, про можливості програми «Електронний суд», розгляд справ та фіксацію судового процесу в режимі відеоконференцзв’язку.

Запрошуємо молодь завітати до Трускавецького міського суду Львівської області 15 березня 2019 року о 10:00.

 

За повідомленням прес-служби суду