Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд кримінального провадження щодо службових осіб «Полтавабудінвесту» відкладено

08 лютого 2019, 11:17

Судове засідання по кримінальному провадженню щодо службових осіб «Полтавабудінвесту», яке було призначене на 9:00 7 лютого 2019 року, не відбулося через неявку в судове засідання прокурора, який є обвинувачем у кримінальному провадженні, та захисника одного з обвинувачених, не зважаючи на те, що дата і час судового засідання заздалегідь були погоджені з прокурором, який підтримує публічне обвинувачення в суді.

Однак, у вказаний день і час ніхто із названих прокурорів, визначених у встановленому законом порядку процесуальними керівниками, які підтримують публічне обвинувачення в суді, в судове засідання не з’явився, а натомість керівником місцевої прокуратури в судове засідання була направлена прокурор, яка не була процесуальним керівником та не включена в групу прокурорів, які підтримують публічне обвинувачення в суді. Ці обставини унеможливили проведення судового засідання, викликали збурення потерпілих такою поведінкою сторони обвинувачення у справі.

У зв’язку з цим, до відома прокурора Полтавської області доведено інформацію про неналежне забезпечення прокурорами Полтавської місцевої прокуратури підтримання публічного обвинувачення в суді по даному кримінальному провадженню.

 

Наступне судове засідання призначено на 9:00 29 березня 2019 року.

 

 За повідомленням прес-служби суду