Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває судовий розгляд клопотання про застосування примусових заходів виховного характеру

05 лютого 2019, 12:01

Судове засідання в справі за клопотанням про застосування до неповнолітнього Ч. примусових заходів виховного характеру за вчинення суспільно небезпечного діяння, передбаченого частиною першою статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) та частиною другою статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я) призначено на 14:00 18 лютого 2019 року в Бердянському міськрайонному суді Запорізької області.

Справа розглядається суддею Вірченко О.М.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 310/9231/18.

Інформаційно: неповнолітній Ч. обвинувачується в тому, що  у квітні 2018 року, знаходячись у дворі будинку № 37-А по вул. Горького в м. Бердянську, діючи умисно, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин до потерпілого, з метою заподіяння тілесних ушкоджень, наніс йому 3 удари рукою в область лівого та правого ока, від чого потерпілий впав на асфальт. Після цього неповнолітній Ч. наніс кілька ударів ногою в область голови потерпілого.

Крім того, в вересні 2018 року неповнолітній Ч. знаходячись у дворі будинку № 14 по вул. Пушкіна в м. Бердянську, діючи умисно, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин до потерпілого, з метою заподіяння тілесних ушкоджень, наніс йому один удар о область носа та один удар в область підборіддя зліва, від якого потерпілий впав на асфальт. Після цього неповнолітній Ч. наніс потерпілому удар ногою в область голови, після чого схопив його за волосся та вдарив головою об асфальт.

 

Фото з мережі Інтернет

За повідомленням прес-служби суду