Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у крадіжці обрано запобіжний захід тримання під вартою

05 лютого 2019, 11:57

До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого СВ Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно громадянина М., 1989 року народження, підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Громадянин М. підозрюється в тому, що 28.01.2019 громадянин М., близько о 23:00, перебуваючи в с. Усатове, Біляївського району, Одеської області  біля приміщення «Шашлична», помітив неосвітлене приміщення та матеріальні цінності, які знаходилися в ньому. Підозрюваний М. пошкодив металеві грати на вікні будівлі, розбив скло та викрав майно, яке належить громадянці Б., а саме 15 пляшок коньяку «Жан-Жак» та «Оквін», 2 пляшки горілчаного напою «Самбука» та 70 гривень, спричинивши матеріальний збиток потерпілій на суму 4000 гривень.

4.02.2019  року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області при розгляді матеріалів справи, постановив ухвалу про застосування до підозрюваного М. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в ОСІ строком на 60 днів, виходячи з того, що підозрюваний раніше неодноразово судимий за скоєння аналогічних злочинів, що свідчить про стійкість його злочинних намірів, не має постійного місця проживання та не працює.

 

 

За повідомленням прес-служби суду