Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд засудив жителя Біляївського району Одеської області за незаконне поводження зі зброєю

05 лютого 2019, 09:07

4 лютого 2019 року суддя Біляївського районного суду Одеської області розглянув кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина Б., 1978 року народження, у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Призначаючи покарання, суд врахував те що, громадянин Б. раніше не судимий та за місцем проживання характеризується задовільно, суд врахував характер та ступінь суспільної небезпеки скоєного кримінального правопорушення, конкретні обставини справи, особу обвинуваченого, його відношення до вчиненого - визнання своєї вини, активне сприяння розкриттю злочину та громадянину Б. судом призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3(три) роки з випробуванням на 1 (один) рік.

Засуджено громадянина Б. за наступне: громадянин Б., перебуваючи у покинутому військовому містечку, яке розташоване за межами села Іллінка Біляївського району Одеської області, у приміщенні колишнього тиру, виявив та привласнив, без дозволу гвинтівку «ТОЗ-8», калібру 22lr (5,6x15,6ммR), переніс її за місцем свого мешкання, де почав незаконно зберігати.

 

 За повідомленням прес-служби суду