Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Придніпровського районного суду м. Черкаси відсвяткував 45-річницю утворення суду

04 лютого 2019, 18:08

Колектив Придніпровського районного суду м. Черкаси, 1 лютого 2019 року відсвяткував 45-річницю створення та початку процесуальної діяльності вищевказаної судової установи.
Так, в дружньому колі працівників суду-ювіляра, мали честь приймати почесних гостей, які розділили з колективом радість святкування, серед яких: суддя у відставці – Андрій Смоляр, суддя Апеляційного суду Черкаської області – Василь Храпко, суддя Черкаського окружного адміністративного суду – Сергій Кульчицький, колишні судді Придніпровського районного суду м. Черкаси, які зараз у відставці – Ніна Курченко, Лариса Колода, Ігор Безверхий, Ігор Макаренко, Олександр Клочко, Руслан Попельнюх, колишні працівники апарату – Анна Кващук, Лідія Бондаренко, Віра Олежко та Василь Левченко.


Модератором зібрання був суддя-спікер – В’ячеслав Піковський, а співведучим – Валентин Марковський (Любимый город).
Святкове зібрання відкрив голова Придніпровського районного суду м. Черкаси – Віктор Угорчук, який, на правах господаря, першим звернувся до присутніх з вітальною промовою. «Доля розпорядилася так, що я продовжив свій трудовий шлях на Черкащині. Став керівником досить не простого суду в місті обласного значення, але я особисто вдячний, що життєвий шлях склався саме таким чином, оскільки відчуваю підтримку високопрофесійних колег, з якими працюю в даний час та з якими успішно поділяли професійний шлях в минулому» - зазначив голова суду.


Почесну місію привітання продовжив в. о. начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Черкаській області – Юрій Будченко, який зауважив, що попри зміни, які мають місце в сьогоденні,колектив ювіляра показує приклад збереження та шанування усталених традицій, надзвичайної мудрості виховання нового покоління співробітників. Висловив вдячність присутнім за професійну відданість роботі, високу компетентність, мужність та відповідальність. Крім того, за високу фахову компетентність, сумлінне виконання службових обов’язків, бездоганну роботу у Придніпровському районному суді м. Черкаси та з нагоди святкування 45-річчя з дня створення судової установи, помічника голови суду – Людмилу Королик, в. о. начальника ТУ ДСА в Черкаській області, нагороджено Грамотою. 
Поздоровні промови продовжив Андрій Смоляр (голова Придніпровського районного суду м. Черкаси (2000-2016 р.р.)), який висловив вдячність за належну організацію святкування, побажав присутнім здоров’я, терпіння, витримки у нелегкій праці, а діючим суддям – успішного проходження кваліфікаційного оцінювання.
До привітальних слів приєднався Василь Храпко (голова Придніпровського районного суду м. Черкаси (1987 – 1990 р.р.)), а нині, який висловив вдячність присутнім за вірність традиціям та гордість за можливість бути, певний час, частиною колективу суду-ювіляра, а також щиро бажав усіх гараздів та успіхів у відповідальній діяльності.
Суддя Черкаського окружного адміністративного суду – Сергій Кульчицький, батько якого – Олександр Кульчицький протягом 1967 – 1974 р. р. був головою тодішнього ще Черкаського народного суду, а в період 1974 – 1982 р. р. був першим очільником Народного суду Придніпровського району міста Черкаси, був зворушений, що до цього часу сучасники поважають та зберігають світлу пам’ятають про найдорожчу йому людину. Побажав учасникам святкових зборів всіх земних благ, серед яких – обов’язкова наявність спокою та стабільності, а також передав найщиріші побажання від колективу Черкаського окружного адміністративного суду. 
Колишній секретар судових засідань – Лідія Бондаренко, також поділилася спогадами про роботу суду, оскільки стояла у витоків його створення, побажала присутнім щастя, наявності можливості отримання задоволення від виконуваної роботи, великого терпіння та довголіття задля навчання та підтримки нового покоління.
Продовжуючи захід, колективу суду та запрошеним гостям було продемонстровано відеопрезентацію з оглядом історії життєдіяльності суду, яка була створена за ініціативи керівника апарату суду Леся Дзюман, талановитою командою працівників апарату суду.
Вітання доповнилися демонстрацією відеозвернень з промовами голови Апеляційного суду Черкаської області – Володимира Бабенка, заступника голови Касаційного кримінального суду у складі Верховного суду – Валентини Щепоткіної, судді у відставці – Віктора Швидкого, засновниці «Адвокатського бюро Юлії Черватюк» – адвоката Юлії Черватюк, колишнього головного спеціаліста з ІТ – Дмитра Подорошка.


В кінці заходу, головою суду Віктором Угорчуком було нагороджено грамотами працівників апарату зі стажем роботи більше 20 років. Так, за високу фахову компетентність, сумлінне виконання службових обов’язків, бездоганну роботу у Придніпровському районному суді м. Черкаси та з нагоди святкування 45-річчя з дня створення судової установи, було вручено грамоти старшому секретареві – Наталії Олійник, консультанту суду – Лілії Черевик, помічникам суддів – Оксані Крейденець та Ксенії Озеран.
Свято відбулося в затишній невимушеній атмосфері, приємні та веселі спогади супроводжували спілкування працівників та гостей ювілею. 


Крім того, присутні мали можливість насолодитися виступом вокально-інструментального дуету «ФІЄСТА», які приємно вразили, учасників святкового дійства, своєю творчістю.
Багато було спогадів, пригадали всіх хто є - і тих хто вже не з нами. Проте доки ми про них пам’ятаємо – вони біля нас ніби поруч завжди. Всі спогади безцінні, вони зачіпають найпотаємніші струни душі, становлять частину життя, яке нам дано прожити один раз.
Колектив Придніпровського районного суду м. Черкаси дуже вдячний гостям свята, які розділили з ним радісні і незабутні моменти.

Переглянути фотоальбом

За повідомленням прес-служби суду