Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Так захищав пасинка, що сам потрапив на лаву підсудних за опір поліцейським  

22 жовтня 2018, 15:48

Цьогорічне 8 березня для родини із с. Жемелинці  Білогірського району запам’ятається надовго. Того дня троє поліцейських патрулювали Білогірський район. Підозру в них виклало авто, водій якого, помітивши правоохоронців, з’їхав на узбіччя. Поліцейські запідозрили водія у керуванні автомобілем нетверезим, після усіх формальностей почали готувати матеріали про адмінправопорушення за ст. 130 КУпАП.

У цей час на підтримку водієві прибіг його вітчим. Достеменно знаючи, що перед ним поліцейські, котрі виконують свої професійні обов’язки, почав до них нецензурно лаятися, шарпати за формений одяг та штовхати. Кілька спроб вгомонити розлюченого нетверезого чоловіка результатів не дали, тож після кількох попереджень його взяли у кайданки.   

Білогірський районний суд визнав обвинуваченого винним за інкримінованою йому ч. 2 ст. 342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) та призначив покарання у виді 2550 грн. штрафу (150 неоподаткованих мінімумів доходів громадян).

За повідомленням прес-служби суду