Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Понад 4 тисячі небезпечних предметів не допустили до судів міста Києва та Київської області судові охоронці

03 червня 2020, 15:41

Під час забезпечення громадського порядку на об’єктах правосуддя співробітники Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області з початку року не допустили пронесення до судових установ понад 4 тисячі небезпечних предметів.

При вході до кожної будівлі суду співробітники Служби судової охорони, відповідно встановлених правил, здійснюють перепускний режим та за допомогою спеціальних технічних засобів проводять поверхневий огляд  усіх відвідувачів судових установ, аби не допустити пронесення до будівлі небезпечних предметів.

Більшість громадян добровільно залишають заборонені предмети у спеціальних шафах, а по завершенню судових слухань забирають їх.

Завдяки пильності співробітників Територіального управління  Служби  судової охорони у  місті Києві та Київській області лише за травень 2020 року до судових установ столичного регіону не допущено пронесення 491 небезпечного предмета, серед яких, 75 пристроїв травматичної зброї, 287 ножів та різних колюче-ріжучих предметів, 123 газових балончики, 6 електрошокерів.

Загалом, з початку року, попереджено пронесення 4622 небезпечних предметів до судових установ Києва та Київської області.

Співробітники Служби судової охорони щодня дбають про безпеку та порядок у судових установах України.

 

За повідомленням прес-служби ТУ ССО в місті Києві та Київської області