Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Через неявку прокурора відкладено підготовче засідання у справі за фактом ДТП, в якій загинули двоє поліцейських

16 липня 2019, 13:54

Овідіопольським районним судом Одеської області розпочалось слухання кримінального провадження разом з обвинувальним актом по обвинуваченню громадянина Т. у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На призначене перше підготовче засідання не з’явився прокурор Іллічівської місцевої прокуратури, також адвокат С. який представлє інтереси потерпілих А. та К. надіслав на електронну адресу суду клопотання про відкладення підготовчого засідання в звязку із зайнятістю в іншому судовому процесі в суді Одеської області.

Враховуючи ці обставини суддя відклав розгляд справи на 22 липня 2019 року о 14:00 в приміщенні Овідіопольського районного суду Одеської області.

Головуючий суддя – Бочаров А.І.

Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за № 509/3142/19.

Нагадаємо, що 19 січня 2019 року на автошляху Одеса-Овідіополь біля Гребного каналу сталась дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі, вантажного та легкового автомобілів. У ДТП загинули двоє пасажирів маршрутного таксі – молодий чоловік та дівчина. Вони обоє – працівники поліції. Ще четверо людей отримали травми.

За повідомленням прес-служби суду