Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще чотири органи судової влади в Донецькій, Волинській та Чернівецькій областях перейшли під охорону Служби судової охорони

05 червня 2020, 15:24

Сьогодні, 5 червня, одразу чотири органи судової влади на Донеччині, Буковині та Волині перейшли під охорону співробітників Служби судової охорони.

Так, відсьогодні співробітники Служби забезпечуватимуть охорону й безпеку Слов’янського міськрайонного суду та Територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області.

Особовий склад Служби, який відтепер у цілодобовому режимі здійснюватиме охорону цих органів судової влади, їх колективам представив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник Служби судової охорони Андрій Єпур.

Голова Слов’янського міськрайонного суду Наталія Дюміна та виконувач обов’язків начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Сергій Музикант привітали судових охоронців із початком несення служби й побажали їм професійного зростання та успіхів.

Як зазначила Наталія Дюміна, відтепер усі судді та працівники апарату Слов’янського міськрайонного суду почуватимуться набагато безпечніше, адже ця судова установа розглядає доволі резонансні судові справи, зокрема щодо вчинення особливо важких кримінальних правопорушень (бандитизм, розбій, незаконне поводження зі зброєю) групою осіб, а щоденно її відвідують понад 100 осіб.   

Сьогодні ж Рожищенський районний суд Волинській області перейшов під охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області. Це вже восьма судова установа Волині, яка охороняється Службою судової охорони.

Звертаючись до особового складу, який заступив на охорону суду, заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області полковник Служби судової охорони Сергій Шевчук звернув особливу увагу співробітників на пильність та відповідальність у несенні служби, важливість покладених на Службу завдань і наголосив на шанобливому ставленні до відвідувачів та працівників судової установи.

- Пам’ятайте про щохвилинну пильність, оперативність і безпеку. Про той кредит довіри, який ми вже отримали. Про професійність та важливість якісного виконання покладених на нас завдань із забезпечення охорони й безпеки судових установ, - наголосив полковник Служби судової охорони Сергій Шевчук.

А керівник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Волинській області Наталія Коцирій побажала судовим охоронцям подальших успіхів і досягнень, щиро подякувала їм за професіоналізм, честь та відданість справі.

- Ми відчуваємо надійне плече співробітників Служби, ми впевнені в безпеці. Щиро вірю в майбутню спільну продуктивну працю, адже ми йдемо до однієї мети, тому й досягати її будемо спільно, - зазначила Наталія Коцирій.

На Буковині відсьогодні під охорону Служби судової охорони перейшов Новоселицький районний суд Чернівецької області.

Із взяттям суду під охорону та початком несення служби співробітників Служби судової охорони привітали голова Новоселицького районного суду Георгій Аурелович та начальник Територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області полковник Служби судової охорони Олександр Драгус. Вони побажали судовим охоронцям успішно й гідно виконувати свої обов’язки.

Новоселицький районний суд Чернівецької області став 9 установою судової влади Буковини, яка охороняється Службою судової охорони.

Наразі під охороною Служби вже перебувають 264 органи судової влади у 19 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в судових установах на службу заступає понад 860 співробітників Служби судової охорони.  


За повідомленням прес-служби ССО