Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Доступ до Луцького міськрайонного суду Волинської області можливий за електронними документами у додатку «Дія»

04 червня 2020, 18:10

Тепер, ідентифікації відвідувачів Луцького міськрайонного суду Волинської області для пропуск до приміщень суду можлива за документами, які надаються особою, в електронному вигляді з використанням мобільного додатка https://go.diia.app.

Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «Портал Дія» https://diia.gov.ua/.

Відповідні зміни було нещодавно внесено до Правил пропуску осіб до приміщень Луцького міськрайонного суду Волинської області та транспортних засобів на територію суду.

Зверніть увагу, що перевірка достовірності електронних документів, які посвідчують особу здійснюється за допомогою технічних засобів, зокрема з використанням унікального електронного ідентифікатора (QR-коду), який забезпечує отримання даних з Реєстру інформаційними ресурсами єдиної інформаційної системи МВС.

На вході до приміщень Луцького міськрайонного суду Волинської області, через мобільний додаток «Дія», відвідувач може пред’явити е-паспорт громадянина України, е-паспорт для виїзду за кордон, е-посвідчення водія. Пред’явлення електронних документів не потребує додаткового пред’явлення документів, що посвідчують особу, у паперовому вигляді.

Більше про мобільний додаток «Дія» можна дізнатися тут: https://bit.ly/2AGbO6p та на офіційному сайті https://diia.gov.ua/.

 

За повідомленням прес-служби суду