Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони Волині удосконалюють практичні навички з вогневої підготовки

04 червня 2020, 17:38

У рамках заходів професійної підготовки в Територіальному управлінні Служби судової охорони у Волинській області розпочався триденний курс навчань з вогневої підготовки.

Здобуті професійні знання й навички у володінні зброєю є запорукою безпеки судових установ та додають впевненості співробітникам Служби діяти в будь-якій надзвичайній або форс-мажорній ситуації, що може статися під час несення служби.

- Вогнева підготовка вимагає від наших співробітників максимальної концентрації, відмінних теоретичних знань та практичної досконалості, – наголосив начальник відділу професійної підготовки Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області підполковник Служби судової охорони Андрій Казмірук.

Мета проведення навчальних стрільб полягає в послідовному навчанні співробітників Служби ефективно застосовувати стрілецьку зброю, а також удосконаленні індивідуальної майстерності та підготовки до виконання службових і спеціальних завдань.

Після проведення інструктажу й заліку з дотримання заходів безпеки під час поводження зі зброєю та порядку її застосування співробітники Служби виконали вправу навчальних стрільб, продемонструвавши високі результати влучності.

За повідомленням прес-служби ССО