Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід підозрюваній у вбивстві 67-річної жінки

23 липня 2019, 14:40

Слідчий суддя Маневицького районного суду Волинської області 22 липня 2019 року розглянув у відкритому судовому засіданні клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно 52-річної жінки, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України.

Судом встановлено, що 20 липня 2019 року о 21 годині 18 хвилин на подвір’ї в смт. Колках Маневицького району виявлено труп жінки 1952 року народження, з ознаками тілесних ушкоджень, які стали причиною настання її смерті.

Підозрювана та її захисник в судовому засіданні просили застосувати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, однак, вивчивши матеріали клопотання, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, задовольнивши клопотання прокурора.

Крім того, беручи до уваги те, що особа підозрюється у вчиненні насильницького злочину, існують ризики, що вона може переховуватися від слідства та суду, слідчий суддя вирішив не визначати розмір застави.

Наразі триває досудове розслідування.

 

За повідомленням прес-служби суду