Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Закарпатський окружний адміністративний суд вчергове відвідали представники спостережної місії за виборами в Україні CANADEM  

23 липня 2019, 14:34

         

 

 

 

 

 

Довгострокові  спостерігачі  місії  Соня Міцкевичус та Андреі Стоіціу зустрілися з головою суду Сергієм Рейті.

Насамперед, спостерігачі цікавилися наявністю  на розгляді у суді позовних заяв, пов’язаних з позачерговими парламентськими виборами в Україні, які відбулися  21 липня 2019 року, розповіли про своє завдання  - спостереження за якістю проведення виборчого процесу та надання висновку щодо відповідності його національному законодавству та міжнародним стандартам. 

  

Зі свого боку  Сергій Рейті повідомив ,  що станом на сьогодні  до суду не надходило позовних заяв щодо оскарження дій чи бездіяльності окружних виборчих комісій з приводу парламентських виборів, однак така можливість ще існує.

Також він зазначив  присутнім, що у  суді і надалі відбувається чергування суддів та працівників апарату суду на випадок  надходження до суду позовних заяв вищезгаданої категорії,   які мають розглядатися   у дводенний строк після надходження..

На завершення зустрічі представники моніторингової місії подякували голові суду за  приділену увагу та  можливість спілкування.

 

За повідомленням прес-служби суду