Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшла позовна заява Арсенія Яценюка про захист честі, гідності та ділової репутації

23 липня 2019, 13:32

В провадженні Деснянського районного суду м.Києва перебуває цивільна справа за позовом Яценюка А. П. до Шнайдера М. А. про захист честі, гідності та ділової репутації.

4 липня 2019 року відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями, вищевказана позовна заява отримана головуючим суддею Бабко В.В.

Ухвалою судді Бабко В.В. від 05.07.2019, відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання на 15.08.2019 о 10:30.

Засідання відбудеться у приміщенні Деснянського районного суду міста Києва (м. Київ, проспект Маяковського, 5-В, зал № 20).

У разі виникнення питань (уточнень, коментаря) стосовно даної цивільної справи у представників ЗМІ, громадських організацій, прохання звертатись до судді-спікера Бабко В. В., або прес-секретаря суду Москович В. О., контактні данні за цим посиланням: https://ds.ki.court.gov.ua/sud2603/pres-centr/mas-media1111/

Також, звертаємо увагу, якщо представники ЗМІ, громадські організації бажають бути присутніми в майбутніх судових засідань, звертайтесь до суду з даним питанням заздалегідь.

Про подальший рух цивільної справи буде проінформовано додатково.

Фото-politinfo.com.ua

За повідомленням прес-служби суду