Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вищий антикорупційний суд завершив перший із трьох оголошених конкурсів на заміщення вакансій

23 липня 2019, 11:51

16 та 17 липня відбулися завершальні етапи першого конкурсу та проведено співбесіди, до яких успішно було допущено 155 кандидатів, серед них визначено переможців на 6 керівних посад в апараті Суду. Щодо 3 інших керівних посад конкурсною комісією не визначено переможців, які б відповідали  вимогам, у зв’язку з чим буде оголошено проведення повторного конкурсу.    

Відбір на посади у Вищому антикорупційному суді відбувається на засадах прозорості, доброчесності і професійності. Співбесіди з кандидатами, які пройшли тестування, проводить відбіркова комісія, до складу якої увійшли представники апарату Суду, міжнародні експерти та спостерігачі Центру протидії корупції. Такий склад комісії забезпечує об’єктивність процесу відбору кандидатів.

Загалом, з початком роботи конкурсної комісії Вищого антикорупційного суду  у червні-липні  було оголошено три конкурси на 126 вакансій,  на участь у яких подано понад 2 800 заяв.

З результатми конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://hcac.court.gov.ua/hcac/pokazniki-diyalnosti/konkursdergposad/rezult117

 

За повідомленням прес-служби суду