Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Понад 6 років позбавлення волі отримав чоловік за злочини у сфері обігу наркотичних засобів

23 травня 2019, 16:29

У Жовтневому районному суді міста Кривого Рогу завершено розгляд кримінальної справи за обвинуваченням 31-річного громадянина К. за фактами незаконної торгівлі наркотичними засобами (частина друга статті 307 Кримінального кодексу України) та незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів (частина друга статті 309 Кримінального кодексу України).

За результатами судового розгляду встановлено, що громадянин К. 29 січня 2019 року на 4-му мікрорайонні Зарічний в Покровському районі м. Кривого Рогу здійснював продаж особливо небезпечного наркотичного засобу – опію ацетильованого. На місці продажу наркотиків обвинуваченого було затримано працівниками поліції, які виявили в нього медичний шприц з 15 мл. вказаної наркотичної речовини.  

Також у цього ж громадянина К. працівники поліції 2 лютого 2019 року знову виявили медичний шприц із особливо небезпечним наркотичним засобом – опієм ацетильованим в кількості 2 мл., який останній мав для власного вживання.

Під час судового розгляду прокурором доведено винуватість громадянина К. у вчиненні вказаних злочинів та обвинувачений не заперечував своєї причетності до таких протиправних дій.

Вироком суду обвинуваченому К. призначено покарання за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів у виді 6 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією його майна. 

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа № 212/3708/19.

Вирок суду від 21 травня 2019 року.

 

За повідомленням прес-служби суду