Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судове засідання не відбулося у зв'язку з неявкою майбутнього судді

23 травня 2019, 14:40

23 травня 2019 року Березанським районним судом Миколаївської області було призначено до розгляду кримінальне провадження за обвинуваченням К. у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Попередні два засідання у справі не відбулися, у тому числі через неявку захисника обвинуваченого – адвоката Іванової Т.В., яка надавала суду заяви про неможливість явки прибуття до суду у зв’язку з перебуванням у відрядженні за межами Миколаївської області, проте документи, які б підтверджували викладені обставини, суду не надавались.

За день до призначеного засідання до суду надійшло електронною поштою клопотання захисника обвинуваченого – адвоката Іванової Т.В. про відкладення судового засідання у зв’язку з перебуванням захисника у відрядженні.

Як встановлено із долучених до клопотання документів, з 27 серпня 2018 року по 24 травня 2019 року адвокат проходить навчання у Національній школі суддів України як кандидат на посаду судді,  тому й не з’являється у судові засідання.

 

За повідомленням прес-служби суду