Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ТУ ДСА України в Iвано-Франкiвській областi проведено семінар щодо ведення військового обліку для працівників судів

23 травня 2019, 13:33

23 травня 2019  року на базі територіального управлінні ДСА України в Івано-Франківській області за участю Івано-Франківського міського військового комісаріату проведено семінар для посадових осіб відповідальних за ведення військового обліку місцевих загальних судів області.  

Мета заходу - однакове розуміння, виконання та застосування нормативно-правових актів, що регулюють питання організації та ведення військового обліку в судах призовників і військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час.

Учасників вступним словом привітала начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Оксана Рибак. Семінар проведено головним спеціалістом Івано-Франківського МВК  Вагізом Футафутдіновим та старшим офіцером Івано-Франківського МВК Олегом Близнюком.

В ході семінару були обговорені проблемні питання за напрямком організації та ведення військового обліку і бронювання військовозобов’язаних, а також удосконалені теоретичні знання, навики та уміння відповідальних працівників.

За повідомленням прес-служби ТУ ДСА України в Iвано-Франкiвській областi