Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Миколаєві відбулись урочистості з нагоди Дня українського добровольця

15 березня 2019, 10:27

14 березня 2019 року у місті Миколаєві з нагоди Дня українського добровольця відбувся концерт-реквієм біля меморіалу «Струни пам’яті» за участю військових оркестрів Миколаївського гарнізону з покладання квітів та лампадок до меморіалу загиблим учасникам АТО в Донецькій та Луганській областях.

У заході взяли участь представники органів державної влади Миколаївщини, військовослужбовці, представники Миколаївського апеляційного суду та небайдужі жителі міста.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості Верховна Рада України видала постанову від 17 січня 2017 року №1822-VIII «Про встановлення Дня українського добровольця». День українського добровольця відзначається щорічно 14 березня.

 

У пам’ять про загиблих було оголошено хвилину мовчання після якої, усі присутні долучилися до покладання квітів та лампаток до меморіалу «Струни пам’яті».

 

     

 За повідомленням прес-служби суду