Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Лубенському міськрайонному суді Полтавської області проведено "День відкритих дверей" 

24 травня 2018, 11:54

         Відчиняючи двері в цей день, ми запрошували усіх бажаючих побачити реальне життя суду, показати відкритість та прозорість в своїй діяльності, донести думку про доступність суду для  громадян, сформувати у широкої громадськості обізнаності з  роботою судової гілки влади!

          Про проведення Дня відкритих дверей судом проінформовано  шляхом розміщення відповідного оголошення на інформаційних ресурсах суду - на веб-сайті суду Судової влади та в соціальній мережі - Facebook.

          Учасниками заходу стали учні загальноосвітньої школи міста І-ІІІ ступенів №10.

         З вітальним словом до учнів звернулася заступник керівника апарату суду та по сумісництву прес-секретар суду Гак Тетяна, яка ознайомила присутніх із планом заходу та правилами поводження в судовій установі.

         Учні загальноосвітньої школи №10  з педагогом Донець Надією відвідали судове засідання по кримінальному провадженню під головуванням судді Даценка Василя Миколайовича.

           Знову ж таки, найцікавішим моментом у програмі Дня відкритих дверей для школярів було відвідання судового засідання. Після якого школярі виявили бажання і в подальшому приймати участь у таких заходах в Лубенському міськрайонному суді Полтавської області.

           Нагадуємо, що комунікативний захід "День відкритих дверей"з початку 2018 року відбувся в нашій судовій установі вже вдруге. В подальшому планується проводити його кожен квартал.

          

За повідомленням прес-служби суду