Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник ТУ ДСА України в Івано-Франківській області Рибак О.І. завітала з робочим візитом до Тлумацького районного суду 

23 травня 2018, 16:31

     23 травня 2018 року в Тлумацький районний суд Івано-Франківської області з робочим візитом завітала начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Оксана Рибак.

     Під час візиту очільниця Управління Рибак О.І. оглянула приміщення суду після закінчення проведених поточних ремонтних робіт.

      Слід зазначити, що завдяки спільній тісній співпраці керівництва територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській та керівництва Тлумацького районного суду Івано-Франківської області в суді створено належні умови для здійснення правосуддя, перебування відвідувачів, в тому числі маломобільних груп населення.

    Крім того, начальником територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Оксаною Рибак спільно з керівником апарату Тлумацького районного суду Івано-Франківської області Грабовецькою Л.А. обговорено проблемні питання організаційного характеру, за результатами яких вироблено стратерію розвитку суду.

 

 

За повідомленням прес-служби суду