Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Через неявку прокурора розгляд справи про перегляд вироку суду за нововиявленими обставинами відкладено 

23 травня 2018, 14:29

Розгляд Новокаховським міським судом Херсонської області заяви адвоката Тимченко О. М., який діє в інтересах Кулакова А. Ю., про перегляд вироку Бериславського районного суду Херсонської області у зв’язку з нововиявленими обставинами відкладено через неявку прокурора.

23 травня 2018 року о 13.30 годині відбулось судове засідання з розгляду Новокаховським міським судом Херсонської області заяви адвоката Тимченко О. М., який діє в інтересах Кулакова А. Ю. про перегляд вироку Бериславського районного суду Херсонської області від 19 квітня 2016 року у зв’язку з нововиявленими обставинами.

В зв’язку з неявкою в судове засідання прокурора розгляд судової справи відкладено на 13 червня 2018 року о 10.30 годині.

Для забезпечення участі Кулакова А. Ю. в судовому провадженні, ухвалою Новокаховського міського суду Херсонської області призначено проведення відеоконференції.

Ознайомитись з судовими рішеннями Новокаховського міського суду Херсонської області, внесеними до Єдиного державного реєстру судових рішень, можна за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/.

Повну інформацію про дату та час слухання призначених до розгляду в Новокаховському міському суді Херсонської області справ можна переглянути на офіційному веб-порталі суду в розділі «Громадянам» або за посиланням.

Перевірити інформацію щодо стадій розгляду судових справ можна в рубриці «Стан розгляду справ» за посиланням.

 

За повідомленням прес-служби суду