Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Засуджено особу, яка використала підроблене посвідчення водія 

22 травня 2018, 10:48

    

     Коломийський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про використання завідомо підробленого документа і призначив покарання винуватій особі Б. у вигляді штрафу в розмірі 50 (п’ятдесят) неоподатковнаих мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень та стягнув в дохід держави – 1716,00 гривень витрат за проведення судової експертизи.  

    До суду поступило кримінальне провадження про обвинувачення особи за статтею 358 ч. 4 КК України, жителя міста Коломиї, 1994 року народження, раніше не судимого.  

    У січні 2017 року, хлопець вирішив отримати посвідчення водія, однак оскільки не мав часу на проходження навчання, то через інтернет знайшов відповідний сайт та невідому йому особу, яка за 4000 грн. виготовила і продала йому підроблене посвідчення водія. Дане посвідчення він отримав через відділення «Нової пошти».

     22 червня 2017 року його було зупинено патрулем Коломийського ВП і він представив працівникам поліції дане посвідчення, яке після проведеного дослідження виявлено підробленим.

    На вирок суду може бути подана апеляція протягом тридцяти днів. 

 

                         

За повідомленням прес-служби суду