Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Ржищівському міському суді було проведено виїзну робочу групу тренерів-викладачів НШСУ 

22 травня 2018, 09:47

19 травня 2018 року у приміщенні Ржищівського міського суду було проведено виїзну робочу групу тренерів-викладачів Національної школи суддів України за наслідками проведення блоку «Цивільне судочинство» програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Координатором блоку з цивільного судочинства, заступником начальника відділу підготовки викладачів (тренерів) НШСУ, суддею Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ у відставці Галиною Юровською підведено підсумки разом із викладачами спеціальної підготовки майбутніх суддів. Під час програми підготовки було проведено 13 тематичних тренінгів та підсумковий контроль у виді написання судових рішень за модельними цивільними справами. Тренерам-розробникам тренінгів було окреслено основні недоліки в роботі, шляхи їх виправлення, а також зосереджено увагу на окремих аспектах кожного тренінгу з цивільного судочинства. На засіданні робочої групи було окреслено подальші плани з підготовки до старту наступної спеціальної підготовки майбутніх суддів, яка розпочнеться одразу після Дня незалежності України.

В засіданні робочої групи прийняли участь працівники Національної школи суддів України, тренери-науковці, судді-тренери, які є викладачами та розробниками тренінгів з цивільного судочинства, серед яких суддя Ржищівського міського суду Потапенко Андрій Вікторович.

Голова суду Козіна Світлана Миколаївна ознайомила шановних гостей із історією суду та міста Ржищів.

Після завершення робочої групи гостей було запрошено до культурних заходів, до яких приєднався проректор Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці Мазурок Володимир Антонович, суддя Верховного Суду України у відставці, координатор Господарського блоку спеціальної підготовки майбутніх суддів Потильчак Олександр Іванович.

Суддя-спікер Потапенко А.В.