Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд відмовив в задоволенні апеляційної скарги щодо працівника поліції, який керував автомобілем у нетверезому стані

18 травня 2018, 12:17

            Апеляційним судом Харківської області, розглянуто апеляційну скаргу адвоката, що діє в інтересах громадянина Г., на постанову Ізюмського міськрайонного суду Харківської області від 03 квітня 2018 року.

            Нагадаємо, що постановою Ізюмського міськрайонного суду Харківської області від 03 квітня 2018 року громадянина Г., визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 10 200 (десять тисяч двісті) гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 (один) рік.  

            Займаючи посаду в органах поліції, громадянин Г. вважав за потрібне оскаржити рішення суду. Не погодившись із вказаним рішенням, адвокат правопорушника подав апеляційну скаргу.     Апеляційним судом Харківської області у задоволенні клопотання адвоката на оскарження постанови Ізюмського міськрайонного суду Харківської області від 03 квітня 2018 року - відмовлено.

            З більш детальною інформацією можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за  номером справи 623/274/18.

 

За повідомленням прес-служби суду